Yozgat’ta Tadım Pastanesi her yıl yaz mevsiminde Kahramanmaraş’ın özel dondurma lezzetini orijinali ile Yozgat’a taşıyor.

            Maraş’ın ünlü dondurma ustası Adem Özen ile Yozgatlılar dondurmanın gerçek tadına varıyor. Dondurma gibi mucize karışımın lezzetine Maraş markası ile varan Yozgatlılar yıllardır bu tada çok çalıştılar.

            Bu yıl da Kahramanmaraş’ın dondurma tadını Yozgat’a taşıyan Özen, serin geçen havaların ardından bir anda açan güneşin işleri de hareketlendirdiğini söyledi.

            Yozgat’ta hakiki Maraş Dondurması tadını arayanların Tadım Pastanesi’ni tercih ettiğini söyleyen Özen; “Yıllardır memleketimizin ünlü dondurmasını Yozgatlılara sunmanın gururunu yaşıyorum. Yozgat’ta dondurmamızı tıpkı Maraş’ta gibi büyük bir titizlik ve aynı kaliteli ile üretiyoruz. Yıllardır bizleri sahiplenen Yozgatlılar da bu tadı sevdiler. Bu yıl da Kahramanmaraş’ımızın dondurmasını Yozgatlılara ikram ediyoruz” dedi. Özen, tüm Yozgat halkını bu yaz da en sağlıklı, en lezzetli ve hakiki Kahramanmaraş dondurması yemeye davet etti.

Editör: TE Bilişim