İşsizinden iş verenine  ilgili kesimlere yerinde ulaşan kurumun genel müdürlük düzeyinde de önemli bir yere sahip.
Türkiye İş Kurumu Yozgat İl Müdürlüğü, kurum müdürü Nevzat Atak'la başta işsizler olmak üzere, iş verenler, engelliler ve ev hanımları gibi toplumun en önemli kesimlerine ulaşılıyor. Genel müdürlüğün hayata geçirdiği projelerin başarıyla ve etkili bir şekilde uygulandığı illerin başında Yozgat geliyor.
İl Müdürü Nevzat Atak, projeleri makamda değil sahada uygulayarak yeni bir dönemi başlattı. İşbaşı eğitim programı, toplum yayarına çalışma programı, girişimcilik eğitimi, engellilere hibe programı gibi pek çok önemli projeyi sadece il merkezi değil, ilçe, belde ve köylere kadar ulaştırdı.
Atak, yaptığı ziyaretlerle kurum projelerinden daha çok Yozgatlı'nın istifade etmesini sağlıyor. Ziyaretler kapsamında Sorgun'da yeni açılan Ferah Kofeksiyon Tesktil Fabrikası'nı ziyaret eden Atak, hem kurum projelerinden bahsetti hem de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Atak'la birlikte ziyarete Milletvekili Ertuğrul Soysal da katıldı.  
Nevzat Atak'ın ikinci ziyaret durağı Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt oldu. Atak burada da İŞKUR faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra Yenifakılı İlçesi'ni ziyaret eden Atak, burada açılan ve halen faaliyetlerine devam eden kursları ziyaret edip, kursiyerlerin son durumu hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim