Hazırlık maçında Yozgat Çamlıkspor karşısında alınan farklı galibiyet sonrasında futbolcularını tebrik eden Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız, ‘’İlk hazırlık maçımızda ligdeki rakiplerimizden olan Yozgat Çamlıkspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ettik. Ama daha mesafe kat edeceğimiz yolumuz var. Henüz tam olarak hazır değiliz, oyunun genelinden memnunum fakat bazı bölümlerde çok büyük hatalar yaptık. Bu ligi forse edecek rakibi ısıracak ve devamlı koşan bir takımla bu ligde fark yaratacağız’’ dedi. 

Ayyıldız, bu ligde oynadıkları futbolla ve alacakları skorlarla fark yaratan bir Boğazlıyan Şekerspor izlettireceklerini ama bunun için biraz daha zamana ihtiyaçları olduklarını dile getirdi. Hazırlık maçında karşılaştıkları Yozgat Çamlıkspor karşısında takım olarak güzel bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Ayyıldız,

‘’Yozgat Çamlıkspor bizim bu ligde karşılaşacağımız rakiplerimizden bir tanesiydi. Lig öncesi hem kendimizi ölçme açısından hem de hangi seviyeye geldiğimizi görme açısından güzel bir hazırlık karşılaşması oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında sahaya farklı iki ilk 11 sürdüm, ona rağmen takım oyunundan kopmadan ve sahada yapılması gerekenlerin oyuncularımız tarafından yapılması bizleri zorlu lig öncesi son derece mutlu etti. Maçı 5-0 kazanmamız kusursuz hatasız bir futbol oynadığımız anlamına gelmez. Asla, böyle düşünüldüğü zaman eksikleri göremezsiniz. Bizler skordan çok takımın hangi aşamada olduğunu hangi bölgelerde aksamalar meydana geldiğini ve nerelere takviye gerektiğine bakarız. Yozgat Çamlıkspor karşısında elbet güzel bir skor aldık, fakat bunun yanı sıra büyük eksiklerimizi de tespit ettik. Özellikle maçın bazı bölümlerinde inanılmaz bir kaç hata yaptık. Bunların sonucunda kalemizde gollerde görebilirdik. Yapacağımız çalışmalarla bu hataların üzerinde durarak lig öncesi bu hataları kapatmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra bazı bölgeler de yaşanan aksaklıklar nedeniyle takviyeye ihtiyacımız olduğunu gözle görülür şekilde tespit ettik. Bu tespit ettiğimiz bölgelere bir kaç takviye yapacağız gerekli isimleri ve bölgeleri geniş bir rapor hazırlayarak, yönetime sunduk. Bu sene taraftarlarımız ve futbol severler sahada koşan rakibini ısıran bir futbol ortaya koyan, rakibine alanları daraltarak istediği oyunu oynatmayan hedefi şampiyonluk olan, alacağı skorlarla herkesin takdirini kazanan bir Boğazlıyan Şekerspor yaratmanın çalışmalarını sürdürüyoruz. Şuanda her şey yolunda gidiyor, Yozgat Çamlıkspor karşısında da oyunun bir çok bölümlerinden bunun sinyallerini maçı izlemeye gelen taraftarlarımıza gösterdik. Yapacağımız bir kaç önemli nokta transferlerle de sahada ne istediğini bilen bir takım olacağız. Lig öncesi hazırlık maçlarımız da devam edecek şuanda bir kaç hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. O nedenle görüşmelerimiz devam ediyor. Yapacağımız hazırlık maçlarıyla lige hazır şekilde girmek istiyoruz. Şuanda hem Yozgat çevresi hem de Kayseri çevresindeki takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim