Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın yerel gazeteleri ziyareti dün de İleri ile devam etti. Genel Yayın Koordinatörümüz Erhan Kayhan ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yasin Nazım Kayhan ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu ve Özel Kalem Müdürü Ömer Erbek de yer aldı. 
Ziyarette belediyenin Yozgat yatırımları konuşuldu. Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgat’ı yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. 
Arslan; “Laf üretmiyor, iş üretiyoruz. Yozgat’ı düzenlerken yeni yaşam alanları oluşturmak istiyoruz. Yozgat’ın çehresini değiştirmeye çalışıyoruz. İşimize bakıyoruz. Projelerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi. 
Yozgat’ı yeniden düzenlemek amacıyla yürüttükleri çalışmalar çerçevesinde belediyenin kurumlarında da değişime gideceklerinin altını çizen Arslan, yakın zamanda Temizlik İşleri Müdürlüğü Katı Atık Ayrıştırma Tesisi ve İşçi Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtıklarını belirterek; 
“Belediye başkan adayı olduğumda temizlik işçilerinin bulundukları ortamı gördüğümde onlara yakışan bir yer yapmak için söz vermiştim. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İşçilerimiz daha iyi bir ortamda çalışacak. Burası belediyemizin en iyi çalışan birimlerinden birdir. Yaşanabilir bir Yozgat adına çalışıyoruz. Araç kiralama yöntemi ile Toki arsası yapıldı. Diğer belediyelere nazaran İller Bankası’ndan daha az kredi kullandık. 
Şehir Hastanesi bölgesine ağırlık vermemizden dolayı bazı bölgelerde aksaklıklar yaşandı. 
Ama çalışmalarımız devam ediyor. Belirlenen program çerçevesinde tamamlanması planlanıyor. Yozgat bir iki senede değişim yapılabilecek bir kent değil, fakat uzun vadede yeni bir Yozgat, yaşanabilir bir Yozgat hedefine doğru ilerliyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim