3 Aralık Engelliler Günü’nde engelli vatandaşları unutmayan ve her daim engellilerin yanında yer alan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş engellilerle bir araya geldi. Her daim engellilerle bağlarını koparmayan ve normal zaman dilimlerinde de engelliler ile istişarelerde bulunan Saim Kuş, 3 Aralık münasebetiyle dernek binasında dernek üyelerini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hamide Taşarslan’ın konuğu olan Saim Kuş, Engellilerin toplum hayatında ayrı bir yeri ve önemi olduğunu hatırlattı. Saim Kuş toplumda yaşayan bireylerin engellilere karşı tutum, davranış ve yaklaşım konusunda daha eğitimli ve hassas davranması gerektiğini belirterek “Sizlerin toplum içerisinde daha rahat ve özgüvenli bir şekilde hayatınızı idame ettirmeniz gerekiyor.

Bu konuda da bizlere ve toplumun tüm kesimine birçok görev ve sorumluluk düşüyor. Günümüzde uygulanan eğitim sistemimizde biz yavrularımıza bu bilinci aşılıyoruz yeni yetişen neslimiz bu bilinç ve sorumluluk duygusuyla hareket edecek inşallah” dedi. Dernek Başkanı Hamide Taşarslan’da Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’a ziyaretinden dolayı teşekür ederek “Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Siz zaten bizlerin istek ve taleplerine karşı her zaman duyarlı ve olumlu bakarak bizlere her daim yardımcı oluyorsunuz bu noktada derneğimiz olarak şahsınıza ve kurumunuza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim