Valilik salonunda gerçekleştirilen ''İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'' toplantısına, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yozgat Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Recep Öcal ile İstihdam Kurulunun üyeleri katıldı.
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Recep Öcal, Vali Necati Şentürk ve kurul üyelerine İşkur'un 2012 yılı 3 aylık faaliyetleri, kurslar, iş gücü ve işsizlik verileri hakkında bilgiler verdi.
2012 Yılı Yıllık Eğitim Planının görüşülmesinin ardından Merkez Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Merkez Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinde kurs açılması kararlaştırıldı.
KENT GÜVENLİĞİ
Güvenlik hizmetlerinde toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek için oluşturulan Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısına da Vali Necati Şentürk başkanlık etti.
2012 Yılı Olağan 1. Kent Güvenliği Danışma Kurulu Toplantısında; 2011 yılının son toplantısında alınan karalar çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetler ve bir sonraki toplantıya kadar planlanan toplum destekli polislik faaliyetleri görüşüldü.
Gerçekleştirilen faaliyetler hakkında ilgili kurum müdürleri tarafından kurul üyelerine bilgiler verilen toplantı görüş alışverişi ile son buldu.
Editör: TE Bilişim