Ülkü Ocakları ‘Kurban Derilerinizi Bekliyoruz’ adlı kampanya ile bu yıl kurban kesecek vatandaşların kurban derilerini Ülkü Ocakları’na bağışlama talebinde bulundu.

Ülkü Ocakları’nın son yıllarda ortaya koyduğu atılımlar ve projelerle ülke genelinde iyilik ve hayır işlerinde birçok sivil toplum örgütüyle yarışır hale geldiğini ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da  örnek gösterilir güzide bir vakıf olduklarını hatırlatan Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman Ülkü Ocakları’nda toplanacak kurban derilerinin gelirinin başta eğitim faaliyetleri ve kültürel projelerde değerlendirileceğini söyledi.
Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Ülkü Ocakları’nın dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve yalnız kalan Müslümanlara ve tüm Türk dünyasına yardıma koştuğunu belirterek “Irak’ta, Suriye’de mağdur olan ve her an sistematik soykırımlara kurban verebileceğimiz Türkmen kardeşlerimizin imdadına dün olduğu gibi bugünde Ülkü Ocakları yetişmiştir. Oralara yaptığımız gıda, sağlık ve diğer yardımlarımız sürmektedir” dedi.

Bunun yanı sıra Ülkü Evleri’nde eğitim ve öğretim gören birçok gence yardımcı olduklarını, Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu Projesi’yle yine birçok yükseköğrenim görmeye hak kazanan üniversite öğrencilerine ulaşım bursu gibi imkanlar oluşturduklarını da belirten Duran Küçükduman, ocak bünyesinde toplanacak kurban derilerinin bu faaliyetlerde hayırlı amaçlarla kullanılacağını ifade ederek “Bütün vatandaşlarımızın bu yılki kurban derilerini ocağımızda toplamasını ve bu hayırlı  projelere katkı sunmalarını bekliyoruz. Derilerini bizlere ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza görevli arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. Şimdiden katkı sunan vatandaşlarımıza teşekkür ederek hepsinin bayramını şimdiden kutlarım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim