Yozgat Belediyesi Ramazan Programı 2 Haziran Cuma günü, akşam teravih namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. İlk olarak müftü yardımcısı Süleyman Eroğlu, Çapanoğlu Büyük Cami İmam Hatibi Cemal Şahiner ve Müezzin Murat Tekin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.
Program Yozgat Belediyesinin mehter ekibinin gösterisi ile devam etti. Lise Caddesi boyunca halkın da katılımı ile kortej yürüyüşü gerçekleştiren mehteran ekibi, sahnede birbirinden değerli marşları seslendirdi.  
Belediye sosyologu Sadeddin Arslan’ın sunumu ve Ramazan ayına özel kıssaları ile program yere yarısına kadar devam etti.
Ramazan akşamlarına ayrı bir lezzet kazandıran programların ikincisi  2 Haziran Cumartesi  günü ‘Gönül Soframızda iftar’ programı ile devam etti. Gönül sofrası buluşmalarının ikincisi olan iftar programının adresi Mutafoğlu Mahallesindeki TOKİ konutları oldu. Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, yardımcıları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programı renkli görüntüler sahne oldu.
İftar programı teravih namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda saat 22.45’te başlayan Radyo 7’nin sevilen isimlerinden Mehmet Ercan ve orkestrasının gerçekleştirdiği ‘Özün sözü’ programı ile devam etti.

Editör: TE Bilişim