Yozgat İşitme Merkezi Sahibi Fazlı Yılmaz, işitme cihazı seçiminde doğru seçimin önemine işaret ederek; “İşitme cihazı seçiminde insanlarımız genellikle yanılıyor. Pahalı cihaz iyidir, ya da ucuz cihaz kötüdür mantığı yanlış. Önemli olan işitme kaybına uygun işitme cihazının kullanılmasıdır” dedi.
Yozgat’ın ilk işitme merkezi olarak yaklaşık 4 yıldır kent merkezi, ilçeler ve komşu illeri de kapsayacak bir hizmet ağı ile çalıştıklarını belirten Yozgat İşitme Merkezi Sahibi Fazlı Yılmaz, işitme kaybı olan ve doktor tarafından işitme cihazı tavsiye edilen vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.
Türkiye’de 4 milyona yakın işitme kaybı hastası bulunduğunu Yozgat’ta da işitme kaybının farkında olmayan çok sayıda gizli hasta bulunduğuna dikkat çeken Yılmaz, internet üzerinden, televizyon reklamlarından satışı yapılan “ses yükselticileri”ne itibar edilmemesi gerektiğini, işitme cihazlarının mutlaka hekim kontrolünde alınması gerektiği vurguladı. Günümüzde artık çok küçük ve görünmeyen işitme cihazları üretildiğine dikkat çeken Yılmaz, “dilsizliğin tarihe karıştığını” söyledi.
Yılmaz, www.yozgatisitmemerkezi.com.tr adresinden isteyenlerin gerekli bilgilere ulaşabileceğini söyledi.
SGK VE YEŞİL KARTLIYA 
ÖDEME KOLAYLIĞI
Yozgat İşitme Merkezi Sahibi Fazlı Yılmaz, 22 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Sosyal Güvenlik Sağlık Uygulama Tebliği (SUT)” ile işitme sektöründe önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çekti.
Yılmaz, yeni tebliğ ile katkı payları yetişkinler için 550 liraya, çocuklar için ise 990 liraya kadar çıkarıldığını belirterek, SGK’lı, Yeşil Kartlı ve Yaşlılık maaşı gibi imkanları bulunan vatandaşların bu kolaylıklardan yararlanabildiğini belirtti.
KULAK ÇINLAMASINA
YOZGAT’TA KESİN ÇÖZÜM
Yozgat'ta, Devlet Hastanesi yolu üzeri, Taş Köprü Mahallesi Gül Apartmanı adresinde (217 40 98) hizmet veren Yozgat İşitme Merkezi, işitme kaybının yanı sıra kulak çınlaması yaşayanlara yeni imkanlar sunuyor. Earnet Marka İşitme Cihazlarının kalitesini Yozgatlılara sunan Merkez, bu kez de kulak çınlamasına çözüm üretiyor.
Yozgat İşitme Cihazları Merkezi Fazlı Yılmaz, bir dünya markası olan Earnet'in Nano İşitme Sistemi ile kulak çınlamasının tarihe karıştığını söyledi.
“Genelde şikayeti olan kişilerin bu hastalıkla beraber yaşamaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunur. Ancak bu tavsiyeler genelde bir rahatlama getirmiyor.Çünkü sorunu olan insanlar somut yardım,daha fazla müdahale bekler” diyen Yılmaz; “En modern teknoloji ve bilgi ile donatılmış 8 kanallı Nano, konforlu ortam oluşturmak için bir işitme sisteminde beklenilenden daha fazla donanıma sahiptir. Mevcut işitme cihazları içinde en hızlı hareket kabiliyetine sahip en üstün teknoloji ile çalışmaktadır. Her yaşa, her ortama uyumlu olan Nano sınıfının en mükemmel cihazıdır. Yani Nano Modern dijital programları ve teknolojik donanım sayesinde çınlamanın şiddetini ve frekansını ( 500-7250 Hz) kontrol altına alabilir” dedi.
ŞİRKET PROFİLİNE
ÖNEM VERİN
Yılmaz, Siser Earnet İşitme Sistemleri şirketlerinin vizyonunu Yozgat’ta tavizsiz uyguladıklarını söyledi.
Yozgat İşitme Merkezi Sahibi Fazlı Yılmaz şu bilgileri verdi: “Şirketimizin temel prensiplerinden birisi de ürünü tüm halkın hizmetine sunmaktır. Yani yaygın bir kitleye hizmeti sunmaktır. earnet’te herkese  göre cihaz var. Teknolojik özelliklere göre fiyatlar değişir. Ama her seviyede fiyatlar makul belirlenmiştir. Rakiplerimize göre fiyatlarımız  daha iyidir. Tabi ki her kalitenin bir değeri vardır.Ama biz en iyi kaliteyi uygun fiyatlara sunuyoruz. Bununla beraber tüm cihazlarımız garanti kapsamındadır.
Ear teknik bünyesinde imal edilen tüm cihazlar sınıfının en iyi cihazlarıdır. Satılan cihazlar, ülkelerin koşulları göz önünde bulundurarak fiyat belirlemesi yapıldı. Kaliteden taviz vermeden alternatifli fiyat listelerimiz oluşturuldu...Kaliteli cihazı, en uygun koşulda almak isteyenlerin en uygun adresin earnet olduğunu söyleyebiliriz.Cihazlarımız Si-Ser işitme merkezlerinde, earnet işitme merkezlerinde ve yaklaşık 200 noktada satılmaktadır.  Cihazlarla ilgili teknik detaylı bilgiyi www.earnet.com.tr den alabilirsiniz. İnsan sağlığı, müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet asla vazgeçemeyeceğimiz değerlerdir.”
Yılmaz, Yozgat İşitme Merkezi’nin Yozgat Devlet Hastanesi yolu üzeri Gül Apartmanı’nda hizmet verdiğini ve detaylı bilgi almak isteyenlerin www.yozgatisitmemerkezi.com.tr internet adresinden veya 0 354 217 40 98 (0 505 610 58 29) numaralı telefonlardan bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim