Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’unda katılımıyla gerçekleşen Recep Kunduz, Osman Öztunç ve Ali Kınık’ın sahne aldığı konserde meydanı hınca hınç dolduran Yozgat halkına minnet ve şükranlarını sunduğunu belirtti.
    Duran Küçükduman yoğun sağanak yağış ve soğuk havaya rağmen Yozgat halkının Ülkü Ocakları’nın Cumhuriyet Alanı’nda yaptığı etkinlikte ocağı yalnız bırakmadığını ve ailesiyle birlikte meydanı doldurduğunu söyledi. Duran Küçükduman konser organizasyonunun her aşamasında Yozgat Ülkü Ocakları mensubu gençlerin görev aldığını ve yıllar sonra Ülkü Ocakları’nın kapalı kapılar ve salonların ardından halkla bir bütün ve iç içe kaynaştığını belirterek, “Ülkü Ocakları artık kapalı salonlarda değil, halk ile iç içe olacak ve olmaya devam edecektir. Artık Yozgat’ta çok şükür ki halkımızın ön yargıları kırılmıştır. Bundan sonra Yozgatlı genç kardeşlerimizle daha fazla beraber olacağız, şehrimiz ve gençlerimiz için daha fazla etkinliklerimiz olacaktır.
Ülkü Ocakları başkanı olarak organizasyonumuza emek veren İl yönetimimize, üniversite teşkilatı, orta öğretim teşkilatı, bayanlar birimi ve tüm Ülkü ocaklılara teşekkür ediyorum” dedi.   

Editör: TE Bilişim