Köydes çalışmaları kapsamında 2010 yılında İller Bankası destekli Mercimekören köyüne 250 kişilik fosseptik ve kanalizasyon çalışması tamamlandı. İl Özel İdaresi destekli Kuyu, Güroğlu, Sakızlık, Kocabekiroğlu ve Mollaismailoğlu köylerinin 250 kişilik fosseptik ve kanalizasyon yapım ihalelerinin tamamlandı. Sakızlık ve Güroğlu köylerinin kanalizasyon çalışmaları ise bitirildi. Diğer 3 köyün kanalizasyon yapım çalışmaları ise devam ediyor.
     Mercimekören köyü enerji nakil hatları İl Özel İdaresinden sağlanan destekle yenilenerek hizmete sunulduğu, ayrıca, Kuyu köyü dalgıç su pompası yenilerek köyün su problemi çözüldüğü bildirildi.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM
     Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, 21 bin parça ürünün hibe yolu ile temin edilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını bildirdi.
     Kaymakam Tengir, ilçe merkezi, 20 köy, 4 belde, 9 mahallede yaşayan gelir durumu zayıf olan vatandaşların, engellilerin, gazilerin ve şehit yakınlarının tamamının giyecek ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.
     Tengir, köy ve mahalle muhtarlarına imza karşılığı gelir durumu zayıf vatandaşların ve ilçeye gelen tarım işçilerine yönelik kıyafet dağıtımının devam ettiğini belirtti. Tengir, ''Ayrıca 300 öğrencimize de bu ay içerisinde kıyafet dağıtılarak, bayram öncesi ihtiyaçları karşılanacaktır'' dedi.

Editör: TE Bilişim