Yeşilçam’ın kötü karakterleri arasında bir zamanlar sinema filmlerinde boy gösteren ve 600’ün üzerinde filmde rol alan emektar ve sevilen oyuncu İhsan Gedik, tiyatro ekibiyle birlikte çıktığı Anadolu turnesinde Yozgat’a da uğradı. 

Yozgat’ta ilkokullarda tiyatro oyunu sergileyen İhsan Gedik, yıllar sonra filmlerini izleyen ailelerin  çocuklarına da tiyatro gösterisi sundu. 
Yozgat’taki ilkokulları gezerek, ekibiyle birlikte tiyatro oynayan Gedik, tiyatro oyunculuğunda Yeşilçam’daki kötü karakterlerinin tersine,  minikleri eğiten, öğreten ve güldüren rollerde yer alıyor. 

İhsan Gedik, Yozgat Alacalıoğlu İlkokulu’nda miniklerle buluştuğu tiyatro oyunu öncesi, artık sinema ve televizyonlarda boy gösterme dönemlerinin kapandığını ve yeni kuşak televizyon dünyasının Yeşilçam emektarlarına kapıları kapadığını dile getirdi.

 
Her türlü olumsuzluklara rağmen, sanatını icraya devam ettiğini ifade eden İhsan Gedik, Yozgat’ta olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyerek, minikleri eğlendirip, öğreten ve güldüren tiyatro gösterilerinde kendisine ve ekibine destek ve katkı veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Halil Gürel’e teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim