Çiçekdağı ilçesinde bir kişinin oğlu tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü. Çiçekdağı Boyalık Mahallesi No 48’deki evde oğlu ile birlikte yaşayan Ayşe Yalçın (50) evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre,  Boyalık Mahallesi No 48’deki evde oğlu R. Yalçın (22)  ile birlikte yaşayan Ayşe Yalçın (50), arasında henüz nedeni belirlenemeyen  bir sebepten dolayı oğlu ile tartıştığı iddia edildi.

Gürültü üzerine komşuları polise haber verdi.  Olay yerine gelen ekipler, evde yapılan incelemede Ayşe Yalçın’ın satırla öldürdüğünü tespit etti.

Yozgat’ın Yerköy İlçe Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Yalçın’ın cesedi Yerköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Şüpheli R. Yalçın (22) cinayet şüphelisi olarak aranırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

TUTUKLANDI

Çiçekdağı ilçesinde tartıştığı annesini satırla öldürdüğü iddia edilen oğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ramazan Y., Boyalık Mahallesi'deki evde dün akşam saatlerinde annesi Ayşe Y'yi (50) bir süre tartıştıktan sonra satırla öldürerek evden ayrıldı.

Ramazan Y. (22) Çiçekdağı ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin teknik takibi sonrası Yerköy Gültepe Mahallesi'nde gezerken gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesi sonrası mahkemeye  sevk edilen Ramazan Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Yozgat E Tipi Cezaevine gönderildi.

Hakim karşısına çıkan Ramazan Y. çıkarıldığı mahkemede "Anneni öldürdüğüne pişmanmısın" sorusuna "Bu zamana kadar yaptığım hiç birşeyden pişman olmadım" diye ifade verdiği öğrenildi.

Dün akşam Boyalık Mahallesi'deki evde Ayşe Y'nin oğlu Ramazan Y. ile tartıştığını duyan komşuları, polise haber vermiş, olay yerine gelen ekipler, Ayşe Y'nin satırla öldürüldüğünü belirlemişti.

Editör: TE Bilişim