Kocaeli Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Yozgatlılar Derneği, tüm Yozgatlıları iftar yemeğinde bir araya getirdi. İftar yemeğine Yozgatlılar yoğun ilgi gösterdi. 
Yemeğe YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, Dernekler Federasyonu Başkanı Zeki Gündüz, Kırım Romanya Tatar Türkleri Başkanı Nejdet Gökdeniz, Dünya Kırşehirliler Derneği Başkanı Ünal Kaya, OYEDER Başkanı Seyfi Yıldız, Kartal Yozgatlılar Derneği Başkanı Cemal Altıntaş, Kırşehirliler Derneği Başkanı Fatih Soylu, Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Çevik, Düzceliler Derneği Başkanı Nusret Kır, Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mert, Çayırova Erbakan Vakfı Başkanı Osman Nuri Öğüt, Çiçekli Köyü Derneği Başkanı Cemil Baştuğ, AKALIN Grup’tan İşadamı Erol Akalın, Mert Mobilya’dan Mustafa Aksoy, Şahbaz Halı Yıkama Doğan Şahbaz, Çayırova İlçesi’nin yöresel sanatçılarından Yunus Emre Apaydın ve Ramazan Mamal ve çok sayıda işadamı katıldı. 
İftar sonrası bir teşekkür konuşması yapan Çayırova Yozgatlılar Derneği Başkanı Yusuf Kaplan, iftar davetine katılarak birlik ve beraberlik ortamına vesile oldukları için tüm Yozgatlılara teşekkür etti.
Özel günlerde bu tür buluşmalarla bir araya gelmeye çalıştıklarını kaydeden Kaplan, bu tür günlerin önemine işaret ederek; “Amacımız birlik ve beraberliği tesis etmek. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, şimdiden bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim