Yozgat Merkez Taşköprü Mahallesi'nde öfkeli koca, tartıştığı karısını çocuklarının gözleri önünde 7 el ateş ederek ağır yaraladı. 6 çocuk annesi A.B (28) kocası Ahmet B. (38) arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Ahmet B. evde bulunan pompalı tüfeği ile çocuklarının yanında A.B.'ye 7 el ateş etti.
Av tüfeğinden çıkan saçmaların kollarına ve bacaklarına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan A.B., Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra tedavisine devam edilmek üzere Ankara'da bir hastaneye getirilen A.B'yi AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal ziyaret etti. Ziyarette A.B'ye moralini yüksek tutması gerektiğini söyleyen Soysal, bir sıkıntı olduğunda her zaman kendisine ulaşabileceğini ve çocuklarıyla ilgili de gerekenin yapıldığını ifade etti.
Adaletin yerini bulmasını istediğini kaydeden A.B ise yaşadığı olaya ilişkin, "Kadın meselesi. Başka bir kadın vardı. Beraber yaşamak istiyordu. Beraber yaşamam deyince böyle yaptı. Ben sadece dedim, 6 tane çocuğumun velayetini bana ver. Sen git kadınla yaşa dedim. Meğer pusu kurmuş bana" şeklinde konuştu.
Ziyaret sonrası olayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Soysal, şunları kaydetti:
"Kocası pompalı tüfekle 7 el ateş etmek suretiyle 2 kol ve 2 bacağından yaralıyor. Kollarını acil müdahale neticesinde kurtarıyorlar doktorlarımız. Yozgat'ta müdahaleleri yapılıyor ve arkasından Ankara'daki bir hastaneye nakli söz konusu oluyor. Buraya geldiğinde ayağının biri yaralamadan dolayı çok büyük bir hasar aldığı neticesinde ampute ediliyor, kesiliyor ayağı. Diğer ayağı da risk altında. Mikrobun kana karışma hadisesi de var hastamızda. Diğer ayağının da kesilmesi söz konusu. İki kolunda olan yaralanmanın tamamen düzeltildiğini kapatıldığını ben öğrendim biraz önce. Diğer ayakta ampute edilirse uzun bir rehabilitasyon dönemi olacak. Ondan sonraki durumlarla ilgili de ne gerekiyorsa yapılacağını ben buradaki idarecilerden, doktorlardan öğrendim. Olay bu tamamen ailevi bir neden. Kocasının silahlı bir aletle hanımını yaralama neticesinde olan bir hadise. Gerekli müdahaleler yapılmış durumda. Ben kendisini ziyarette gördüm. Genel durumu da iyi. Bizlerde takipçisi olacağız."

Editör: TE Bilişim