Yozgat’ın önemli kuruluşlarından bir tasni olan Koç Emek Şirketler Grubu, demokrasi nöbetlerine tam destek verdi. Önceki akşam ayyıldızlı Türk bayrakları ile donatılmış araçları ile konvoy düzenleyen şirket, milli iradenin yanında olduğunu gösterdi. 
Koç Emek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Koç ve H. İbrahim Koç yaptıkları yazı açıklamada, 15 Temmuz Cuma Günü ülkemizin birliğine kast etmek isteyen mihraklar tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın dik duruşu ve milletimizin dirayeti sayesinde amacına ulaşılamadığı gerçeğine vurgu yaptı. 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
“Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyan necip milletimiz alanları doldurarak, darbecilere en güzel dersi vermiştir. Bizler de Koç Emek Şirketler Grubu olarak, ülkemizde yaşanan bu olaylara kayıtsız kalamayacağımıza kanaat getirdik. Bu nedenle Cemil Çiçek Bulvarı'ndan başlamak üzere Cumhuriyet Alanı'na kadar olan bölgede bu kutlu nöbete araçlarımızla ve şirket çalışanlarımızla katılarak destek veriyoruz. 
Hiçbir terör örgütü ve yandaşının, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve beraberliğini bozmaya gücü yetmeyecektir. Bugün Türkiye genelinde hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun alanlarda toplanan binler, bu birliğin en büyük kanıtıdır. 
Devletimizin ve milletimizin her zaman yanında ve arkasındayız.” 

Editör: TE Bilişim