Kurulduğu günden bu tarafa tüm insanlığa dil, din, ırk ayrımı yapmadan hizmet eden Türk Kızılay’ı, Yozgat Şubesi aracılığı ile vekalet yoluyla kurban kestiren vatandaşlara teşekkür belgesi verdi.
    Türk Kızılayı’nın 2006 yılından itibaren uygulanan yardım kampanyasına Yozgat’tan da 32 kişilik yapılan katılıma teşekkür anlamında yapılan törende katılımcılara teşekkür belgesi, 800 gramlık kurban etinden oluşan kuşbaşı konservesi ve Kurban kesimini belirten CD takdim edildi.
    Türk Kızılay’ı Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar,” 2010 yılı kurban etlerinden elde edilen kıyma ve kuşbaşı konservelerini yarısı bu yıl “ Kardeş Payı” sloganı ile Ağustos ayında büyük sel felaketi yaşayan dost ve kardeş ülke Pakistan’ da ki sel maduru afetzedelere ulaştırılacak.
    İlimiz ihtiyaç sahiplerine de kuşbaşı ve kıyma konserveleri geldiğinde ulaştırılacak.
    Bu yıl ilimizden 32 adet vekalet yolu ile Türk Kızılay’ına kurban kesimi yapılmıştır. Vekaletle kurban kesiminde bulunan iyilik meşalesinin devam etmesine vesile olan şahıslara, çam sakızı çoban armağanı kendilerine teşekkür maiyetinde bazı hediyelerimizi takdim ettik. Türk Kızılay’ını tercih ederek vekalet ile kurban kestiren değerli şahıslara teşekkür ediyor, kurbanlarının kabul olmasını diliyorum” dedi.
ÇOCUK YUVASI HALKOYUNLARI EKİBİ UNUTULMADI
    Kızılay Şube açılışında gösteri yapan Çocuk Yuvası Halk Oyunları ekibine de teşekkürlerini sunan Dumlupınar; “7 Aralık’ ta gerçekleşen açılışımızda gösteri yapan Çocuk Yuvası Halk Oyunları Ekibi’ni ödüllendirme isteği ile genel merkezimizce gönderilen ayakkabı ve giysileri çocuklarımıza huzurunuzda teslim ediyoruz. Güle güle giyinip, iyi günlerde eskitmelerini diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim