Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) Oda ve Borsaların iş dünyası nezdinde saygınlığının artırılması, odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayarak kurmuş olduğu Akreditasyon Sistemi kapsamın da 11. Dönem Akreditasyon sürecinde olan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Meclis Başkanı Rifat Kaplan ve Genel Sekreter Sami Erdoğan, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasında kıyaslama çalışmaları gerçekleştirdi.
Kıyaslama çalışmaları kapsamında akredite oda olan Kırşehir TSO’nun Akreditasyon Sorumlusu İpek Yiğit akreditasyon çalışmaları ve uygulamaları hakkında bir sunum yaptı.
Kıyaslama sunumunun ardından konuşan Sorgun Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan Oda olarak kurumsallaşma ve gelişim için büyük çaba harcadıklarını ifade ederek,

“Biz üyelerimize kanundan kaynaklanan belge hizmetlerinin dışında da birçok hizmetler sunmaktayız. Kurumlar da insanlar gibi canlı yapılardır. Her zaman geliştirilmesi ve güçlendirilmesi gerekir. Akreditasyon, oda hizmetlerimizde katma değer yaratacak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmamızı sağlamaya yardımcı olacaktır. Bu tür kıyaslama çalışmalarının akreditasyon sürecinde olan odamızın çalışmalarına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim