Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni yıl mesajını Yozgat'taki kadınlara ulaştırdılar.
    CHP Kadın Kolları İl Başkanı Özgür Karslıoğlu, genel başkanlarının mektubunu kamuoyu ile paylaşırken, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Ayşe Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri tek tek evleri ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine hem yardımda bulundular hem de genel başkanlarının mektubunu ulaştırdılar.
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev kadınlarına hitaben kaleme aldığı mektubunda şu satırlar yer aldı:
    “Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011'in sana ve ailene iyiler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.
    Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.
    Değerli Kardeşim.
    2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir.
    İktidara geldiğimizde başlatacağımız "Aile Sigortası" kapsamında, doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum.
    2011'de çocuklarının başarılarını ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana...
    Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar.”
   
Editör: TE Bilişim