Yozgat’tan Ankara’ya kadar yürüyen ekibin içinde bulunan Yozgatlı esnaf Davut Bayram, Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a zor yürüyebileceğini iddia etti.
Yozgat’tan Ankara’ya yaptıkları yürüyüşte önemli deneyimler kazandığını belirten Davut Bayram, “Kılıçdaroğlu’nun yaşını da dikkate alırsak günde 10 kilometre ancak yürür. İstanbul’a ortalama 50 günde zor ulaşır” dedi.
Davut Bayram adalet için yapılan yürüyüşlere herkesin destek vereceğini ve vermesi gerektiğini vurgulayarak “Ancak herkesin adaleti için yürünmesi gerekir. Benim adaletim, senin adaletin diye yürürsek bir anlamı olmaz. Bir sürü gariban insan var, onlarda adalet bekliyor. Onlar için de yürümek gerekiyor” diye konuştu.
Kendilerinin Yozgat’tan Ankara’ya 6 günde ulaştığını hatırlatan Davut Bayram, “Bizim ekibin ortalaması da gençti ve biz Ankara’ya kadar yürüdük. Kılıçdaroğlu bütün yolu yürüyerek mi gidecek onu bilmiyorum. Yürüyecekse ayak sağlığı için tedbir alması gerekiyor. Ayakkabısına ped veya tabanlık türü koruma yapması gerekiyor. Yoksa sıkıntı yaşar. Ama söylediğim gibi 50 günden çok daha önce ulaşırsa şayet araç kullanmış demektir” diyerek yaşanan sürece farklı bir bakış açısı getirmiş oldu.

Editör: TE Bilişim