Yozgat Kent Konseyi 7. Genel Kurul Toplantısını dün Özel İdare Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda Yozgat’ın 9 ana başlıkta toplanan kent sorunları görüşüldü.

    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul Toplantısı’nda Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu ve İl Defterdarı Mustafa Işık’ın Divan kuruluna seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.

   Açılış konuşması yapan Kent Konseyi Başkanı Ali Fuat Fidan Kent Konseyi hakkında bilgiler vererek amaçlarını sıraladı.

    Konseyin yıl içersisinde her ay sonunda yaptığı yürütme kurulu toplantısında, Belediye zabıtasının hijyen koşullarına daha çok dikkat etmesi, yoksulluk konusunda çalışanları bulunan Belediye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı gibi kamu kurumları arasında ve Sivil Toplum Kurumları arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, Şehir trafiğinde yaşanan sıkıntılar, Gençlik çalışmaları yapan kurumlar arasında işbirliğinin oldukça az olduğu ve yapılan çalışmalardan haberdar olmadıkları gözlenip, gerekli eksiklerin giderilmesi sağlanmaya çalışılacak şeklinde 9 madde okundu.

   Okunan maddeler Kent Konseyince oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra istek ve temenniler bölümüne geçilerek toplantı son buldu.

Editör: TE Bilişim