Çekerek Kırlılar Lokantasında verilen yemeğe ilçede görev yapan daire amirleri, sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri, siyasi parti mensupları, dernek başkanları, kaymakamlık çalışanları, iş adamları, davetliler ve basın mensupları katıldı.
     Kaymakam Servet Gün, Çekerek ilçesinde 5 aylık görevi süresince özellikle köyler başta olmak üzere devletin sunduğu imkanlar doğrultusunda en iyi hizmeti yapmak için elinden geleni yaptığına inandığını söyledi.
     Hizmet için ilçenin en uzak köyüne bile defalarca gittiğini ifade eden Gün, ''İyi ve kötü günlerde her zaman vatandaşın yanında oldum.
    Bizler hizmet için görevlendirilmişiz. Bu nedenle her nerede olursa olsun görevimizi en iyi bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.
    Dolayısıyla bu veda yemeğini hazırlayan, emeği geçen ve bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum'' dedi.
     Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Öcal ve İlçe Özel İdare Müdürü Cengiz Nazlım, Kaymakam Servet Gün'e kurumları adına çeşitli hediyeler takdim ettiler.
YENİFAKILI
     Yenifakılı Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel için verilen veda yemeğine Özel İdare Müdürü Erol Soy, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Çete ile sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri, siyasi parti mensupları, dernek başkanları, kaymakamlık çalışanları, iş adamları ve davetliler katıldı.
     İlçeye geldiğn günden itibaren her zaman ilçe halkıyla beraber hareket ettiğini ifade eden Kaymakam Yüksel, insanlar arasında adaletli davranmaya çalıştığını belirtti. Kul hakkı yememek için elinden geleni yaptığını vurgulayan Yüksek, ''Elimizden geldiği kadar hizmet üretmeye çalıştık. Bu bir yıllık süreç içerisinde güzel ilişkiler kurduk. Ben bütün mesai arkadaşlarıma güzel çalışmalar yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
     Yemek programı sonrasında Kaymakam Yüksel'e ilçe ye yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Yiğitler Köyü Derneği ve özel idare müdürlüğü tarafından hazırlanan plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Editör: TE Bilişim