Boğazlıyan’da merkez mahalle muhtarları göreve yeni başlayan İlçe Kaymakamı Coşkun Açık’a hoş geldin ziyaretinde bulundular.
    Kaymakam Açık, ilçeye hizmet için geldiğini ifade ederek, hiçbir ayırım yapmadan tüm vatandaşlara eşit hizmet edileceğini belirtti.
    Muhtarların ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu dile getiren Kaymakam Açık, Boğazlıyan’ın diğer ilçelere göre belirli bir kalkınma noktasına geldiğini söyledi.
    Muhtarlarla işbirliği içinde olunacağını söyleyen Kaymakam Açık, masa başında değil yerinde hizmet verileceğini vurgulayarak, “kapısının 24 saat açık olduğunu ve merkez mahalle muhtarlarımızın da çalışmalarını yakından takip ederek onlara destek vereceğiz. Onların talep ve çalışmalarına destek olacağız. Muhtarlarımızın ilçe merkezindeki bize aktaracakları halkımızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz” dedi.
    Muhtarlar adına konuşan Kaymakam Kemal Bey Mahallesi Muhtarı Zekeriya Cengiz ise bir süre önce göreve başlayan İlçe Kaymakamına hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim