Kaymakam Kıvanç, İlçe Müftüsü Mehmet Akdeniz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turan Kaya ile birlikte köylere giderek, ihtiyaç sahibi kişi ve aileleri evlerinde ziyaretlere başladı.
    Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Kaymakam Kıvanç ve beraberindekileri, kapılarını açtıklarında karşılarında gören ihtiyaç sahibi aileler biran şaşkınlıklarını gizleyemediler. Şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra Kaymakam Kıvanç'ın sorularına yanıt vermeye çalışan ihtiyaç sahipleri, dertlerini anlattılar.
     Toplum olarak mağdur durumdaki yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerektiğini vurgulayan Kaymakam Osman Kıvanç, ''Bizler devletin imkanları ölçüsünde elimizden geldiği kadar mağdur durumda bulunan yaşlılarımıza, ailelere sahip çıkmaya gayret gösteriyoruz'' dedi.
     Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının en önemli görevlerinden birisinin mağdur durumda olan ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarının giderilmesi olduğunu anlatan Kaymakam Kıvanç, Vakıf olarak yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerinin yakacak gıda ve nakdi ihtiyaçlarını periyodik aralıklarla giderdiklerini bildirdi.
     Ziyaret kapsamında Gövdecili köyünden kanser hastası olan 77 yaşındaki Güleser Borhan, Poyrazlı köyünden 80 yaşındaki Mecit Çevik, Yaraş köyünden 77 yaşındaki Mustafa Çetin ve 72 yaşındaki Mahmut Çetin ile Yenipazar Beldesi'nden 95 yaşındaki Hayriye Acar'ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Kıvanç, vatandaşların sorun istek ve sıkıntıları dinleyerek not aldı, muhtarlarla da bir süre sohbet etti.

Editör: TE Bilişim