Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, ilçede görev yapan tüm daire müdürleri ve belediye başkanlarının katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
     Öğretmenevindeki toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kaymakam Kılıç, gerek daire müdürlerinin sorunlarının dinlenmesi, önerilerinin alınması, sorunlara çözüm yolları bulunması, bir de göreve yeni başlayan müdürlerle tanışmak amacıyla bu toplantıyı yapmayı uygun bulduğunu söyledi. Kaymakam Kılıç, ''Toplantımız çok yararlı oldu. Hem tanımadığımız veya göreve yeni başlayan arkadaşlarımızı tanımış olduk hem de arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik. Tüm arkadaşlarımız yaşadığı sıkıntıları burada dile getirme olanağı buldular'' dedi.
     Kaymakam Kılıç, Sorgun için neler yapılabilineceği yönünde güzel önerilerin geldiğini, ilginç fikirlerin ortaya çıktığının altını çizerek, ''Tüm kurumlarımızın ilçemiz için geliştirilmek üzere sunduğu bir önerisinin olduğunu gördük. Bu önerileri zamanı geldiğinde değerlendireceğiz. Her ay bir şehidin ailesini bir imamımız ile ziyaret etme kararı aldık. Ancak öncelikle şehidin ailesi aranacak ve randevu istenecek. Onların kabul etmesi durumunda ziyaret gerçekleşecek'' diye konuştu.
     Kaymakam Kılıç, belde belediye başkanlarından ve okul müdürlerinden okullarda bir spor kulübü kurmalarını da istediğini, kulüp kurulup ilk maçını oynamasının ardından 3 bin lira, il şampiyonu olması durumunda da 5 bin lira İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bir para yardımı yapıldığını, ayrıca bu kulüplerin alt yapıyı geliştirmede de çok büyük bir görevi yerine getirmiş olacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim