Hami-Yet çocuklarına ve ailelerine sömestr tatili ve karne hediyesi olarak Kayseri’de bir günlük gezi düzenlendi. 90 kişinin katılımı ile gerçekleşen gezinin Erciyes Kayak Tesisleri’ndeki bölümünde Hami-Yet aileleri, ilk defa kar tatili yaşama fırsatı buldu.
Hami-Yet çocukları ve aileleri bu geziden oldukça memnun olduklarını, ilk kez kar tatili ve kayak yapma imkanı bulduklarını belirterek, bu gezinin hayatlarındaki en güzel karne hediyesi olduğunu ifade ettiler.
Hami-yet aileleri ile birlikte Kayseri gezisine katılan Proje Koordinatörü Mehmet Dinç, Kar tatilinin en renkli aktivitelerinden olan kayak yapmanın mutluluğunu Hami-Yet aileleri ile birlikte yaşadıklarını belirten Dinç; “Yaklaşık 90 Hami-Yet annesi ve çocuğu ile Kayseri Erciyes kayak merkezinde bir günlük kar tatili düzenledik. Çocukların tamamı Kayseri ve Kayak Merkezine ilk defa geliyorlar. O kadar çok mutlu olduklar ki tarif edilmez ancak onlarla birlikte yaşanır. Annelerimiz de çocuklar ile birlikte kayıp en az onlar kadar mutlu oldular. Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Kayseri gezsinin Hami-yet projesi kapsamında yapılan etkinliklerden sadece birisi olduğuna değinen Dinç “Daha önce İstanbul, Konya, Mardin gibi illere geziler düzenledik. İleri ki günlerde de gezilerimiz imkânlarımız çerçevesinde devam edecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim