Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri merkezi Nevşehir’de bulunan derneği ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de kurulan kardeşlik köprüsü kapsamında beraber yapacakları faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Ziyaret hakkında bilgi veren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan yardımcısı H.Bayram Ergenoğlu “Fetih Gençlik Merkezimizle aynı gün açılışı yapılan Damat İbrahim Paşa gençlik merkezinin açılışına zaman darlığı nedeniyle katılamamıştık. Bu ziyaret vesilesiyle hem arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de iki gençlik merkezinin kardeşlik temellerini attık ” dedi  
Kardeşlik köprüsü kurulan iki gençlik merkezinin ilerleyen günlerde ortak etkinliklere imza atacağını kaydeden Ergenoğlu  “Fetih Gençlik Merkezimizde planladığımız birçok etkinliği kardeş gençlik merkezimizle birlikte işbirliği yaparak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Ayrıca ilerleyen zamanlarda öğrencilerimizle bir Nevşehir gezisi düzenleyerek kurulan bu kardeşliğin öğrencilere de yansımasını ve sadece kağıt üzerinde kalmamasını planlıyoruz. Umarım her iki merkezimizde hayırlı hizmetlere vesile olur” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim