Karayakup Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan, yaptığı açıklamada, belediyenin hizmet binasında çeşitli tadilat çalışmaları olduğunu belirtti. Hizmet binasının iç dekorasyon çalışmalarının mobilyası ile birlikte bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının da en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Erdoğan, çalışmaları ellerinden geldiğince titizlik ve hassasiyet içerisinde yürüttüklerini bildirdi. 
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Erdoğan, ay sonuna kadar bu çalışmaların tamamlanacağını bildirdi.
Hizmet binasının iç ve dış dekorasyon çalışmalarının tamamını mobilyalar da dahil olmak üzere 150 ila 160 bin lira arasında fiyata mal edeceklerini söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti: “Bu bütçeyi de aşmadan çalışmalarımızı istediğimiz bir şekilde tamamlamış olacağız.

Belediyemizin, hesap işleri, yazı işleri, sekreter odası, fen işleri ve başkanlık odaları olmak üzere baştan aşağı yeniden dizayn ediliyor. Bu odaların mobilyaları dahil yaklaşık olarak 50 bin lira civarında bir para ödendi. Elektrik hatları için de yaklaşık olarak 10 bin lira gibi bir ödenek yapıldı.

Binanın tabanının tamamına, yaklaşık 500 metrekare granit taş döşendi.

Değişiklik yapılan şeylerin arasında, kapılarımız, pencerelerimiz, merdivenlerimiz, giriş kapılarımız yer almaktadır. Bir resmi kuruma yakışır bir şekilde en iyi kalitede çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık ve bir kısmı da devam etmektedir. Yapılan bu işlerin paralarını da hepsini peşin ödüyoruz.

Hiçbir işimizi veresiye yapmıyoruz. Belediyemiz yapılan bu hizmetleri borçlanmadan kendi bütçesi ile peşin olarak gerçekleştirmektedir. Sadece belediyemize yaptırdığımız dekorasyon parası değil, yapılan yol yapım çalışmalarının da paralarını peşin ödüyoruz.”

Editör: TE Bilişim