Türk Kızılayı Yozgat Kan Bağış Merkezi’nin bu kez ki adresi Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu oldu. Her yıl düzenli olarak kan bağış kampanyasına destek veren Polis Meslek Okulu,  bu yıl da tüm idarecileri ve polis okulu öğrencileriyle kan bağışına destek verdi. 
Kan bağışı kampanyasına katılan Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şaban Kütükoğlu, her yıl polis teşkilatı kuruluş yıldönümlerinde ve sair zamanlarda Yozgat polis Meslek Yüksek Okulu olarak kan bağışına destek verdiklerini söyledi. 
“Bugün de Türk Kızılayı Yozgat Kan Bağış Merkezi ile beraber kan bağış kampanyası düzenleyerek okulumuzdan yaklaşık 250 ünite kan bağışında bulunmayı hedefledik” diyen Küçükoğlu; “Kan bağışının gerek insan sağlığı bakımından önemi gerekse hastanelerde kan bekleyen vatandaşlarımıza gerekliliği açısından ne kadar önemli bir faaliyet olduğunun bilinciyle, bu sene de Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunduk” dedi.
Türk Kızılayı Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar da kan bağışına verdikleri destekten ötürü Yozgat PMYO Müdürü Şaban Kütükoğlu’na teşekkür plaketi sundu. 
Dumlupınar; “Kan Acil Değil Sürekli Bir İhtiyaçtır. Kanın tek kaynağı biz insanlarız. Bu nedenle gönüllü kan bağışçılarımızın desteği bizim için çok önemli. Yozgat PMYO Kurumu da gönüllü kan bağışçılığı açısından bizim en önemli destekçilerimizden. Bu desteğin diğer kurumlarımızla birlikte artarak devamlı hale gelmesini bekliyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim