Karşıyaka, Yeni Mahalle, Yeni Doğan, Ahmet Efendi mahallelerinde kilit parke döşeme, tamir ve bakım çalışmaları yürüten ekipler, soğuk havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, mahallelerde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Kış şartları ağırlaşmadan çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Başkan Şimşek, Sorgun’un her gün gelişen, geliştikçe ihtiyaçları artan bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, “Biz de Sorgun Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara cevap vermek için ara vermeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimize de eksiksiz hizmet ulaştırmak için özveriyle çalışmaktadır. Yol ve kaldırım çalışmalarımız hava şartlarının kısmen elverişli olduğu bu aylarda hızla devam ediyor. 
Ekiplerimiz Karşıyaka, Yeni Mahalle, Yeni Doğan, Ahmet Efendi mahallelerinde kilit parke döşeme, tamir ve bakım çalışmalarını gerçekleştirirken, ayrıca Karşıyaka mahallesi dere kenarında bulunan 1,5 km uzunluğunda bisiklet yolu, 7 metre genişliğinde sekizgen parke yol ile kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını da gerçekleştirerek dere kenarı gezilebilir bir hale getirildi” dedi.
Yol ekiplerinin çalışmalarını belirlenen programlar dahilinde sürdüreceğini kaydeden Başkan Şimşek, kış şartları ağırlaşmadan çalışmaların tamamlanıp, halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim