Diva-Sen Şube Başkanı Osman Taşçı, 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkenin hızla bir kaos ortamına sürüklenmeye başladığına dikkat çekerek; “Seçimlerin ardından partilerin sorumlu davranarak hükümeti kurmak için biraya gelmelerini beklerken, nedense anlam veremeyeceğimiz bir şekilde, talihsiz açıklamalar yapmak suretiyle ortamı germeleri son derece düşündürücüdür” dedi. 
İçerideki ve dışarıdaki vatan hainleri ve onların maşalarının boş durmayarak ülkede karışıklık çıkarmaya çalıştığını söyleyen Taşçı; 
“Planlarını bir bir uygulamaya koyarak, yakıp yıkmaya, yol kesmeye, devletin ve milletin malına zarar vermeye, güvenlik güçlerimizi şehit ederek, kargaşa ve huzursuzluk çıkarmaya başladılar. Terörü lanetleme cesareti gösteremeyenler, halkı silahlanarak sokağa çıkmaya çağırdılar. Urfa Suruç'ta Patlatılan bomba bu ülkenin 32 gencecik değerini, canını aldı. Ölenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Özellikle bu cennet vatanda huzurumuzu sağlayan Güvenlik güçlerimizi, ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yaparken, haince ve hunharca tuzak kurmak suretiyle şehit eden canileri lanetliyorum. Adı Pkk'dır, İşid'dir, Daiş'tir veya Dhkpc'dir. Hepsi Türk'ün, Kürdün ve tüm insanlığın düşmanıdır. İnsanlıktan yoksun, bir o kadarda cani ve hainlerden oluşan, dış güçlerin piyonu olan bu zavallılar şunu iyi bilmeliler, Bu vatan toprağında Türk ve Kürt kardeştir. Bu hainler Kürtlerin temsilcisi olamazlar” dedi. 
“Huzur ve kardeşliğimizi bozmayı amaçlayan bu saldırıları gerçekleştirenler, asla ve asla emellerine ulaşamayacaklardır” diyen Taşçı, şunları söyledi: 
“Teröre destek olanlar, er ya da geç akıttıkları kanda boğulmaya mahkûmdurlar. Söz konusu vatanın bütünlüğü, milletin huzuru, birliği, beraberliği, kardeşliği ve ülkemizin menfaati olunca, meclisteki siyasi partiler terörizme karşı yek vücut olup birlikte hareket etmeliler. Terör ile arasına mesafe koyamayan partileri de milletimize havale ediyorum.”
Diva-sen olarak hükümetin kararlı bir şekilde, yurt içerisinde ve yurt dışında terör odaklarına yönelik operasyonlarını desteklediklerinin altını çizen Taşçı; 
“Bu ülke için canlarını feda eden şehit yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyor, şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve milletimize Yüce Allah'tan sabırlar ve başsağlığı diliyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim