Yozgat Belediye başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Sayın Duran Yıldırım ve Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş, Jeoloji Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

                Yozgatlı heyeti Sivas Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mustafa Haste’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Yozgat ve Sivas üzerine sohbet edildi. Sivas, Yozgat ve Erzincan illerinde faaliyet gösteren oda çalışmalarından dolayı Yozgat Belediye Başkanı Sayın Yusuf Başer, Şube Başkanı Mustafa Haste‘ye Yozgat saat kulesinin işlendiği bir tablo ile Yozgat’a özel cehirlik lalesinin işlendiği bir vazo hediye etti.

                Şube başkanı Mustafa Haste ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yozgat’taki takdire şayan çalışmaları yakından takip ettiklerini özellikle de alt yapı ile ilave ve revizyon imar çalışmalarını başarılı bulduklarını dile getirdi.

                Haste, Yapılan çalışmalarda doğal afetlere karşı halkın can ve mal güvenliğinin önemsendiğini, bu kapsamda jeolojik çalışmalara hassasiyet gösterdiklerini, Yozgat‘ta yapılan jeolojik-jeoteknik çalışmaların yerinde denetimi ile ilgili de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

                Haste, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer‘e, bundan sonraki yapacağı çalışmalarda her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim