Yozgat’ta mübarek Ramazan ayında çocukları giydirmek amacıyla tarihi askerlik şubesi binasında başlatılan dokunuş projesine işadamları, hayırsever vatandaşlar ve toplumun her kesiminden destek geliyor. 
Belediyenin ev sahipliğinde Oktay Yıldırım, Ertuğrul Kapusuzoğlu, Mehmet Yancıoğlu, Saadeddin Arslan, Yasin Yılmazer, Halil İbrahim Güneşer, Gülay Gümüş, Hikmet Şimşek, müzisyenler ve gönüllü bazı vatandaşların katkısı ile yürütülen proje kapsamında tarihi binanın içerisine müzik, resim ve sanatsal etkinliklerin yapılacağı alanlar oluşturuldu. Böylelikle ziyaretçilerden 1 TL toplanarak çocukların giydirilmesi amaçlanıyordu.
Proje kısa sürede bir iyilik hareketine dönüştü. Son yapılan açıklamaya göre projeye 1 TL’nin üzerinde ciddi destekleri bulunan işadamları ve hayırseverlerin isimleri şöyle: 
“Zafer Özışık, Yaşar Güder, Metin Özışık, Taylan Alakoç, Bekir Tufan, Çandır İlçesi’nden İşadamı Halim İlbay, İdris Duyar, Ertuğrul Bölükbaşı, Hafız Mehmet Dişli, Ali Berke, Yıldız Ersin, Mehmet Varol, Sadedin Arslan, Erkan Yılmaz, Serap Sargın ve isimsiz çok sayıda vatandaş.”



Editör: TE Bilişim