On bir ayın sultanı bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Ramazan ayını taçlandıran Ramazan Bayramı’na ülkemizde ve Türk-İslam Dünyası’nda yaşanan terör olayları ve mezalimlerle giriyoruz.

Müslüman aleminin huzuruna balta vurmak için Haçlı’dan bu güne elinden geleni arkasına koymayan zihniyetin iç ve dış temsilcileri ülkemizde de terör olaylarının hortlamasına, huzur bozmasına çalışıyor. Son hava limanı saldırısı ve askerlerimizin şehit olduğu olaylar yüreklerimize bir kor olup düşerken, bu bayram bizlere düşen ihanete karşı bir olmak, diri olmak…
Ramazan Bayramı arefesinde İstanbul Atatürk Hava Limanı’na yapılan alçak saldırıda çok sayıda insanımız hayatını kaybederken, pek çoğu da yaralandı. Bu hain saldırı millet olarak yürekleri dağlarken, teröre karşı yürütülen operasyonlarda askerlerimiz şehit oldu. Üst üste yaşanan acılardan Yozgat da nasibini aldı.

Şehit Uzman Çavuş Erdem Ünal, iftar vakti evine ekmek götürürken alçakça düzenlenen saldırıda şehit edildi. Ünal için önceki gün memleketi Sorgun’un Dedefakılı Beldesi Çayözü Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Göz yaşları ve dualar eşliğinde Yozgat bir şehidini daha yüreğine gömdü, cennete yolcu etti. 
Terörle Türkiye’yi dizayn etmek, yönlendirmek isteyen karanlık güçlere karşı millet olarak hüzünlü de olsa karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisinde bulunmak istedik. 
Milletin canını yakan hainlere, huzurumuzu, birliğimizi bozmak isteyenlere inat ‘İyi Bayramlar Yozgat’ diyoruz… 
Bayramınız Mübarek olsun.

Editör: TE Bilişim