Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “4904 sayılı Türkiye İş Kurumu kuruluş kanununun 13. maddesi ve İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Çalışma Usul ve Esasları hakkındaki yönetmelik gereğince, 24 Temmuz günü saat 11.00’da Valilik Toplantı Salonunda İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapılacaktır” dedi.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, gündemine ilişkin şu bilgiler verildi:
“Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün 2014 yılı İlk Altı aylık Faaliyetlerinin Kurula Sunumu (Murat Yılmaz İş ve Meslek Danışmanı), Denetim Kurulunun oluşturulması, 2014 yılı içerisinde açılması Planlanan Kursların Kurul onayına sunulması, İŞKUR tarafından gerçekleşleştirilecek olan Kariyer Günü ile ilgili görüş alınması, 30.05.2014 tarih ve 29015 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanan Ulusal İstihdam Stratejisi Belgesi'nin tedbirler kısmında yer alan; Toplumsal cinsiyet eşitliği ve genç istihdamı, Çocuk İşçiliği
Konularının değerlendirilerek bir sonraki İl İstihdam ve Mesleki Kuruluna sunulmak üzere gerekli çalışmaların planlanması, Tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam olanakları konusunda Tarım İl Müdürlüğü tarafından Kurula bilgi sunulması. Görüş ve Öneriler, Kapanış.”

Editör: TE Bilişim