Ankara’dan sonra İstanbul’da da milletvekili aday adaylarımız siyaset arenasına çıktı:

İstanbul Yozgat Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Federasyonu Basın Danışmanı, Gazeteci İhsan Karaman ve federasyon yöneticilerinden, iş kadını Banu Sarıaslan, Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldular.

                Ankara’nın ardından İstanbul’da da iki Yozgatlı milletvekili aday adaylığı için kolları sıvadı. Gazeteci İhsan Karaman ve İşkadını Banu Sarıaslan, İstanbul 2. Bölgeden milletvekili aday adayı olduklarını söylediler.

                İstanbul Yozgat Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Deniz, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, federasyon üyesi, Ak Parti Milletvekili Aday Adayları İhsan Karaman ve Banu Sarıaslan, Cumartesi günü gazetemizi ziyaret ettiler.

                Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın konuğu olan İhsan Karaman ve Banu Sarıaslan, İstanbul’dan milletvekili aday adayı olarak çalışmalara başladıklarını söylediler. İhsan Karaman, İstanbul’da Yozgatlıların bir dayanışma içerisinde olduklarını söyledi. Karaman, Yozgatlıların desteği ile milletvekili aday adaylığının adaylığa dönüşerek Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

                İstanbul 2. bölgeden milletvekili aday adayı olan Yozgatlı iş kadını Banu Sarıaslan da aynı düşüncelerle girdiği siyasette amacının en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu ifade ederek, İstanbul’da yaşayan Yozgatlılardan destek istedi.

Editör: TE Bilişim