Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın belediye başkanı seçilmeden önce işçilere verdiği ‘Alın terinin, çalışanın hakkı korunacak’ taahhüdü, başkanlık makamındaki ilk ayında işçi maaşlarının zamanında ödenmesi ile gerçekleşti.
BELEDİYE
TARİHİNDE BİR İLK
Belediye başkanlığı koltuğuna, Yozgatlı’ya Hak’kın rızası için hizmet etmek amacıyla oturan Arslan, yoğun mesai programı içerisinde çalışanın hakkının korunması konusunda hassasiyetini ortaya koydu.
Arslan’ın talimatı ile 15 Nisan tarihi itibari ile işçi maaşları, belediye tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek hesaplarına yattı.  
SÖZ VERMİŞTİ
Başkan Arslan, belediye başkanlığı adaylık sürecinde belediye işçileri ile sık sık bir araya gelmeye özen göstermiş, başkan seçilmesi halinde çalışanın emeğine ve ekmeğine saygı gösterilip, hakkının korunacağına söz vermişti.
Arslan’ın işçilere verdiği bu söz başkanlık görevine seçilmesinin ardından ilk maaş gününde geçerliliğini ortaya koydu. İşçiler, Yozgat Belediyesi tarihinde ilk defa memur çalışanlardan önce maaşlarını almanın mutluluğunu yaşadı.
MAKAM ARAÇLARI SATIŞA ÇIKARILDI
Belediye başkanlığı görevini makamında oturan değil halkın içinde, mahallinde çalışan belediye başkanı ilkesi ile yürüten Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediye başkanlığı makamına ait üç araçtan iki tanesinin satılması için talimat verdi.
Arslan’ın talimatı ile belediye meclisi kararı ile iki makam aracı satışa sunulacak. 

Editör: TE Bilişim