Yozgat’ta psikolojik bunalıma giren genç kız intihar etmeye kalkıştı. Daha önce de intihar girişiminde bulunan genç kız emniyet ekiplerinin başarılı çalışması sonucu ikna edilerek intihar etmekten vazgeçtirildi.             

                Edinilen bilgiye göre A. isimli 16 yaşındaki genç kız hafta sonu Yozgat girişinde bulunan eski inşaata çıkarak intihar etmek istedi. Binanın 4. katına çıkan genç kız, rüzgarlı havaya rağmen duvar kenarında dakikalarca kıpırdamadan durdu.

                Olay yerine gelen polis ekipleri daha önce de intihar girişiminde bulunan genç kızı ikna etmeye çalıştı. Her an düşme tehlikesi ile metrelerce yüksekte duvar kenarından ayrılmayan A. bir ara çantasından çıkardığı ilaçlardan içmeye çalıştı. Polisin uyarısı ile ilaçları içmekten vazgeçen genç kızın daha önceki intiharlarından vazgeçiren polis memuru olay yerine çağrıldı. A.’yı daha önceki intihar girişimlerinden vazgeçirdiği öğrenen polis memurunun ikna çabası olumlu sonuç verdi. Genç kızın yanına giden polis memuru, A.’yı intihar etmekten vazgeçirdi.

Editör: TE Bilişim