Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Belediye Başkanlığı görevini aldığı günden bu yana sadece Sorgun için çalıştığını, Sorgun'un bir dünya şehri olması amacıyla elinden geldiği her türlü çabayı sarf ettiğini söyledi.
     Belediye Başkanı Şimşek, her ne kadar AK Partili olsa da tüm Sorgunlulara eşit şekilde yaklaşmaya ve sorunların çözülmesi aşamasında hiçbir ayırım gözetmeden tüm Sorgunlulara eşit hizmet vermeye çalıştığını belirtti. Sorgun'un kendisinin memleketi olduğunu, Belediye Başkanlığı görevini de sona ermesi halinde bile ilçeye hizmet etmeye devam edeceğini anlatan Şimşek, ''Mevkiler gelip geçicidir. Makamların hiçbir önemi yoktur. Baki kalan eserler ve yerlerdir. Fuzuli Demiş ya 'Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş' diye benim amacım da o. Eğer Sorgun'da hoş bir seda bırakabilirsem ne mutlu bana. Sorgun belediyesi olarak bu güne kadar insanlarımızın hayal bile edemeyeceği hizmetleri yaptım'' dedi.
     Şimşek, Sorgun'un en büyük sorunlarından birisinin çamurdan çıkılamayan yolları olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
     ''Şu an da en ücra mahallelerimiz hariç başka yerde yol sorunum kalmadı. Benden önce Atatürk Bulvarı bile adeta çamur deryası içindeydi. Şimdi her yer pırıl pırıl. Sorgun'un en büyük sorunu olan kanalizasyon sorununu bir daha en az yüz yıl karşımıza gelmeyecek şekilde çözdük. Diğer taraftan jeotermal ısınma, termal tesisler, binlerce kilometre yol yapımları, doğalgaz, özellikle E-88 karayolundakı düzenlemeler ve yol yapımı, şehirleşme, yoksullara yardım, öğrencilere burslar bunlar sadece birkaç başlık. Bu ilçe için de tüm gücümle çalışacağım.''

Editör: TE Bilişim