Mübarek Ramazan ayında ‘bir elin verdiğini diğer elden saklayan’ isimsiz yüzlerce hayırseverin desteğini ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı olarak ulaştıran İnfak Derneği, hayır köprüsünü Afrika ülkesi olan Kenya’ya kadar ulaştırdı.
İnfak Derneği Başkanı Davut Arslan, Yozgat’ta ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattıkları yardım kampanyasını ülke sınırları dışındaki mazlumlar için de yürüttüklerini belirtti.

Arslan, Ramazan ayında hayırseverlerin desteğini ihtiyaç sahibi ailelere büyük bir titizlikle ulaştırdıklarını belirterek, aynı şekilde Kenya’da bir damla suya muhtaç insanlara Yozgatlı’nın hayır elini uzattıklarını söyledi.
İçerisinde pek çok gıda ürününün yer aldığı paketleri Kenya’daki fakir köylere dağıtarak iftarlarına vesile olduklarını kaydeden Arslan;
“Yozgat’ımızda olduğu gibi hayırseverlerin bağışlarını ülkemizin sınırları ötesinde yaşayan mazlum Müslüman kardeşlerimize de ulaştırıyoruz.
Özellikle mübarek Ramazan ayında gıda ihtiyacının daha fazla hissedildiği Kenya’da gönüllü arkadaşlarımızla birlikte içerisinde temel pek çok ihtiyaç maddesinin yer aldığı gıda paketlerini ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırdık” dedi.
Arslan, Yozgat’tan Kenya’ya hayır köprüsü kurulmasına vesile olan hayırseverlere teşekkür ederek, İnfak Derneği’nin her zaman ihtiyaç sahibi, mazlum insanların yanında olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim