Daha önce Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yumak’ın vekâleten yürüttüğü Dekanlık görevini Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar’dan teslim alan Prof. Dr.Hikmet Şelli Aybar, görevinin ilk günü Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar’a makamında ziyaret etti.
Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Uçar, İletişim Fakültesi’nin üniversitenin en eski fakültelerinden olduğuna dikkat çekerek, İletişim Fakültesi bünyesinde, İletişim Bilimleri, Radyo-Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümlerinin de açık olduğunu ancak bu bölümlere henüz öğrenci alımının yapıldığını belirtti.
Rektör Uçar, şunları söyledi:

“İletişim, bilgi, medya çağı diye tanımlanan ve hızla değişen kitle iletişim araçları sayesinde gündemin sürekli değiştiği, en önemlisi de belirlendiği bir dönemde yaşıyoruz. Bozok Üniversitesi de böylesine dinamik bir sektörde rekabet edebilecek, toplumu olumlu yönlendirebilecek, yerel değerlerden yola çıkarak evrensel değerleri yakalayan, yetkin ve donanımlı iletişimciler yetiştirmenin amacında olacak. Bu duygularla Fakültemiz yeni Dekanı Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar’a yeni görevinde başarılar diliyor, Fakültemizi daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum.” 
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar ise “Üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Teslim aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek, Fakültemizi bulunduğu yerden daha ilerilere taşımak için çalışma arkadaşlarımla elimizden geleni yapacağız. Hem bölgenin hem de ülkenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir fakülte oluşturmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim