İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Sarıkaya İlçe Kaymakamlığı görevine atanan, ödüllü kaymakam Yasin Özcan, beraberinde İlçe Jandarma Komutan Üsteğmen Adem Yeleğen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Mermi, Emniyet Müdür Yardımcısı Tarkan Şahin ve İlçe Özel İdare Müdürü Adnan Arslan ile birlikte gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 
Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Sarıkaya İlçesi’nin mevcut yapısı ve gelişim süreci değerlendirildi. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yasin Özcan, İleri Gazetesi’nin ilçeleri de içerisine alan yayın politikasından dolayı teşekkür etti. 

Özcan, ilçenin en önemli tarihi dokusu olan Roma Hamamı’nın turizme kazandırılmasında Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’nın başlattığı atılımın takipçisi ve destekçisi olacağını söyledi. 
Bunun yanı sıra ilçenin termal yapısının turizme kazandırılmasında proje üreteceklerinin altını çizen Özcan, Hami-Yet Projesi’ne de ayrıca önem verdiğinin altını çizdi.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Kayhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İleri Gazetesi’nin yayın politikasını her zaman vatandaştan, Yozgat’tan tarafa belirlediğini belirterek, Yozgat menfaatine yapılacak her projenin, atılacak her adımın yanında olacaklarını kaydetti. 


Editör: TE Bilişim