Aydıncık ilçesi Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Çevik, Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.
     Çevik Kasır Tepesi sosyal tesisleri misafirhanesinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Davut Özdemir, Baştürk Belediye Başkanı Nejdet Kurt, Garnizon Komutanı Halil Kaya, İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Osman Türker, İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak, ilçede görev yapan memurlar ve vatandaşlar katıldı.
     Verdiği davete katılanlara kendi elleri ile aşure ikram eden Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Çevik, katılımcılara teşekkür etti.
SİVİL TOPLUM
ÖRGÜTLERİNDEN AŞURE DAĞITIMI
    Yerköy'de üç sivil toplum örgütü geleneksel hale getirdikleri aşure ikramının ikincisini gerçekleştirdi.
    Yerköy'de faaliyet gösteren Eğitim Bir-Sen Sendikası Temsilciliği, Yerköy İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ile Yerköy Din Görevlileri Derneği'nin ortaklaşa olarak Alparslan Türkeş Parkında düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara aşure dağıttı.
     Yerköy Eğitim-Bir Sen Sendika Temsilcisi Aydın Bora, İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Necati Badır, Din Görevlileri Derneği Başkanı Osman Karaslan yaptıkları ortak açıklamada, Muharrem ayında geleneksel hale getirdikleri aşure ikramının bu yıl ikincisini düzenlemekten mutlu olduklarını belirterek, tüm İslam aleminin Muharrem ayını ve aşure gününü kutladılar.
Editör: TE Bilişim