Yozgat Valiliği tarafından hazırlanan Spor Vadisi projesinin birinci etabında sona gelindi.  Bu yıl itibariyle birinci etabı hizmete girecek olan Spor Vadisi’nin birinci etabıyla entegre olan ikinci etap projesi ihalesi geçtiğimiz ayda iptal edilmişti.

Konuyu İl Genel Meclisi’nde gündeme getiren MHP İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz,

“Birinci etap tamam ancak ikinci etabın ihalesi dahi yapılmadı. Bu konuda bir bilgilendirmede yapılmadı.  Projenin ikinci etabı ne olacak ?” şeklinde meclis başkanlığına soru yöneltti.
İl Genel Meclisi Başkan Vekili Halil İbrahim Coşkun’da,  Spor Vadisi projesinin iki etaplı bir proje olduğunu ve ikinci etabının da ihale edileceğinden şüphesi olmadığını dile getirerek, İl Özel İdaresi’nin ilgili birimlerinden konuyla ilgili teknik bilgi talebinde bulundu.

Özel İdare Hizmet Götürme Birliği ise kendilerine konuyla alakalı idare tarafından henüz bir bilgi verilmediğini ve bundan dolayı cevap veremeyeceklerini dile getirdi.

İl Genel Meclisi’nin sonlanan oturumunun ardından akıllarda kalan soru ise ‘Spor Vadisi’nin ikinci etap projesinden vaz mı geçtik?’ oldu.
Haber: Mustafa TEKER

Editör: TE Bilişim