Çatak ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Evkuşan Yaylası Körüklü Vadisi`nde bir grup teröristle çıkan çatışmada bir korucu ile birlikte şehit düşen Doğan Göçer’in Türk bayrağına sarılı cenazesi dün akşam ambulanslarla ilçeye getirildi.
    Şehit Er Doğan Göçer için bu gün Sarıkaya İlçe Meydanı’nda Cuma namazı sonrası tören düzenlendi. Cenaze törenine Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Murat Kırkaya,Yozgat Valisi Necati Şentürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz,AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    Terhisine 5 ay kala şehit olan Er Doğan Göçer’in cenaze töreninde 4 yaşından beri oğluna hasret olan öz annesi Ayfer Tufan ve Üvey Annesi Fatma Göçer birlikte göz yaşı döktüler.
    Omzunda Türk bayrağı ile oğlunun tabutunun başından bir an bile ayrılmayan Öz Annesi Ayfer Tufan; “4 yaşında kucağımdan aldıkları oğlumun bu gün cenazesine sarılıyorum. Göz yaşım yıllarca hiç dinmedi, bundan sonra hiç dinmeyecek.
    Oğlumu vatana kurban verdim, vatan sağolsun…” diyerek göz yaşı döktü.
    Şehit Er Doğan Göçer’e 4 yaşından bu tarafa annelik eden üvey annesi Fatma Göçer de göz yaşları arasında ağıtlar yaktı.
    Yozgat İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Göçer'in cenazesi, Tepedoğan köyü mezarlığında toprağa verildi
    Yozgat’ın son bir ay içerisinde toprağa verdiği 3’üncü şehidi olan Doğan Göçer’in üvey annesi Fatma Göçer’den iki kız kardeşi daha bulunuyor.

Editör: TE Bilişim