Önceki gün merkeze bağlı Köçekkömü Köyü’ni ziyaret eden Vali Kemal Yurtnaç köylü vatandaşlarla sohbet etti. Köylü vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Vali Yurtnaç, iki vatandaş arasında yaşanan su ihtilafını da çözüme kavuşturdu.
Vali Kemal Yurtnaç, beraberinde  İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ile birlikte Köçekkömü Köyü’nü ziyaret etti. Köyde bulunan cem evinde incelemelerde bulunan  Vali Yurtnaç, köylülerin dertlerini ve taleplerini yerinde dinledi.
İki vatandaşın içme suyu temininde yaşadığı ihtilaf ve sıkıntıyı da çözüme kavuşturan Vali Yurtnaç, İl Özel İdaresi’ne gerekli talimatları vererek vatandaşlar arasındaki meseleyi çözümle noktaladı.
Vali Kemal Yurtnaç, devletin her zaman tüm vatandaşlarının yanında olduğunu belirterek, Yozgat’ta tüm birimlerin kent ve köy ayrımı yapmaksızın vatandaşa hizmet ettiğini ve etmeye de devam edeceğini ifade etti.
Köylerin altyapı sorunlarını da çözeceklerini kaydeden Vali Yurtnaç, İl Özel İdaresi bünyesinde kurdukları yeni asfalt plentinin faaliyete geçmesiyle birlikte köy yollarının sıcak asfaltla kaplanması için çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi.
Köylü vatandaşlar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Vali Yurtnaç ve Albay Selçuk Yıldırım’a teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim