Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, son aylarda ülkemizde ve bölgemizde yaşanan siyasi gelişmelerin önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye açısından bir kader seçimi olacağını söyledi.
    Gündeme dair açıklamalarda bulunan MHP Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, İmralı-Kandil-Kuzey Irak-Washington-Ankara arasında yürütülen görüşmelerin PKK'nın seçimlere kadar eylemsizlik kararı alması ve Öcalan'ın diyalogdan müzakereye geçtik sözleri olağanüstü gelişmelerin habercisi olduğunu ileri sürdü.
    Ekranlarda açıklamaları ile gündeme gelen Kürtçülerin sözlerinden ileriki günlerde yapılacak yeni anayasadan beklentileri olduğu izleniminin ortaya çıktığını ileri süren Sedef; “Kirli bir oyun tezgâhlandığı açık. Bu oyunu bozacak tek adres, tek siyasi hareket MHP'dir” dedi.
    “MHP, bazı partiler gibi gücünü küresel güçlerden ve küresel sermayeden değil, milletten ve milletin kendisinden almaktadır” diyen Sedef, açıklamasını şöyle sürdürdü:
    “MHP'nin tek güç kaynağı Türk Milletidir. Türkiye üzerine kurulan oyunu önceden gören Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bu oyunu bozacak bir adım atmış 31 Ekim'de Ülkücüleri Millet ve Devlet Bekası için Güç Birliği toplantısında bir araya getirmiştir.
    Ankara'ya akın eden Ülkücülere ülke hakkındaki endişelerini aktaran Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli geçmişte bazı sebeplerle MHP'ye küsen dava arkadaşlarımızı Tek Başına İktidar yürüyüşü için birlik olmaya, omuz omuza mücadele etmeye davet emiştir.
    MHP ne sermaye ne medya desteğine sahiptir. Ama MHP hiçbir partide olmayan en yetişmiş kadrolara sahiptir. Bu kadroların toparlanıp MHP saflarında mücadeleye sokulması Tek Başına İktidar yolunda partimize ve ülkemize güç ve moral sağlayacaktır.
    İnanıyorum ki 31 Ekim'de bizzat Genel Başkanımız tarafından başlatılan bu süreç devam edecektir.İnanıyorum ki bütün ülkücüler eski kırgınlıkları küskünlükleri bir tarafa bırakıp bu çağrıya kulak verecek ve MHP'nin iktidar yürüyüşünde omuz omuza olacaktır.
    Milliyetçi Hareket davasına inanan hiçbir çıkarı olmadan MHP için ter akıtan herkes bu sürece destek verecektir,vermelidir.
    31 Ekim'de Ankara'dan yükselen ses, verilen birlik mesajı Türkiye sevdalısı kadrolara ulaşmalı, Türkiye sevdalısı herkes, her kuruluş 2011 seçimlerinde MHP saflarında buluşmalıdır.
    Kanla beslenen terör örgütü PKK'nın aldığı eylemsizlik kararının uzatılması ve Öcalan'ın diyalogdan müzakereye geçtik sözleri çok tehlikeli ve arkasında başka manalar taşıyan sözlerdir.
    Bu uzatma kararının alınmasında kimlerin rol oynadığı ve arkasında neler yattığı açığa çıkarılmalıdır.İktidar bu konuda halka şeffaf olmalı ve açıklamalıdır.
    Bu kararı alan ittifakın maskesi indirilmelidir. Bu seçimler Kandil- İmralı-Washington - Ankara dörtlüsü ile MHP arasında geçecek seçimlerdir. Türkiye bu iki seçenek arasında tercih yapacaktır. MHP olarak önümüzdeki 8 ay bu durumdan rahatsız olan herkese kucak açtık, milli ve manevi değerlere inanan kadroları Türkiye'nin Bekası için güç birliğine davet ediyoruz.
    MHP olarak 31 Ekim'de yaptığımız toplantı ile bu Güç Birliğinin öncüsü olacağımızı ilan ettik. Milliyetçi Hareket Partisi 2011 seçimlerinde iktidarın en büyük alternatifidir. Gün bütün Ülkücülerin toplanma ve şahlanma günüdür. Gün 40 yıllık bir mücadelenin artık iktidara taşınması günüdür...”
Editör: TE Bilişim