Evindeki mobilyalarını yenilemek ve yeni evlenen çiftler kuracakları evlerde kaliteli ve fonksiyonel eşyalara sahip olmak ister. Gelişen teknoloji ile her tarza hitap eden mobilya artık çok kolay. İşletmeler bünyelerindeki ar-ge ekipleri değişen ve yenilenen teknoloji uygun olarak üretim gerçekleştirir. İnsanlar satın alacakları mobilya almak için birçok zaman model konusunda araştırma yaparlar. Yaptıkları bu araştırma da fiyat kıyaslaması ilk sırada yer alan araştırma iken kalite ve isteğe göre hitap eden yenilik ise diğer önceliklerdir. Kurumsal hizmet politikasına sahip işletmeler üretim anlayışında kaliteyi ilk plana aldıkları gibi müşteri isteklerine hitap etmeye çalışırlar. 1.Sınıf sünger kullanımı, isteğe uygun kumaş kullanımı firmanın müşterilerine sağladığı diğer ayrıcalıklardır.

Yapacağınız araştırma neticesinde satın alacağınız ürünler uzun yıllar güvenli ve konforlu bir kullanım sağlayacaktır. Özellikle yatak insanların mahremiyetleri yaşadıkları yer olduğu gibi rahatlığında ilk düşünüldüğü yerlerdir. Yapacağınız bu yenilikler ile mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olabileceksiniz. Satın alacağınız yataklar içerisinde model konusunda en bilinen ürün idaş yatakları olmuştur. Sorunsuz huzur içerisinde uyumanızı sağlayacak yataklar kas ve iskelet sisteminize uygun olup uzun yıllar güvenle yatabilecek iş ve özel yaşamınızın stresini üzerinizden atabileceksiniz.

Kötü Kokuların Oluşmasını Engelleyen Yataklar

Farklı ölçülere göre fiyatlandırılması yapılan yataklar içerisinde bulunan kumaşlar bakteri, küf, mantar ve ev toz akarları yok ederek temiz ve güvenli bir uyku ortamı sağlar. Kötü kokuların oluşmasını engelleyen ürün yıllarca koruyucu etkiye sahiptir. Yatak içerisinde bulunan sünger birinci kalite olup, ortopedik özellikleri ile vücut ağırlığını her noktada yayarak rahat uyku ortamı sağlar. Anatomik rahatlık sağlayan idaş yatakları basma ve bırakma kuvvetinin birbirine yakın özellikleri ile bakteri oluşumuna engel olur. Isı ve nem transferi dengesini sağlayarak konforlu kullanım sağlayan idaş yatakları farklı dolgu malzemesi ile satışa sunulur.

Yaklaşık yüksekliği 33 cm olan bu yatakların ölçü durumu da farklı olabilir. Yay kısmı bonel olan idaş yatakları özellik olarak, balans sünger sahip olup, bakteri ve küf içermez. Hava transferi sayesinde sağlıklı kullanım sağlayan yatak aynı zaman da çift taraflı kullanım sağlar. Farklı modellere sahip olan visko love yataklar ise uyku kalitesini artıran yataklardır. İnsanlar uyku sırasında adeta terapi halindedir. Yatak odası alırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikli olarak satın alınacak ürünler markalı olmalıdır. Markalı ürünler uzun yıllar güvenli ve kaliteli uyku uyumanızı sağlar. Markasız ve kalitesiz ürünler kolay şekilde bozulduğu gibi kullanım ömrü çok kısadır.

Uyku Kalitesine Önem Verenlerin Tercihi Visko Love

 Uyku kalitesine önem veren insanların tercih ettiği visko love yataklar Çiftçioğlu markası kalitesi ile tüketicilerin hizmetine internet üzerinden ve mağazalardan satış yapılarak hizmete sunulur. Satışı gerçekleştirilen yataklar üretici firma tarafından on yıl garantilidir. 3D teknolojisi ile üretilen yataklar istediğiniz ölçülerde satılır. Eşit hava sirkülasyonu sağlayan yataklar ısı ve nem kontrolü sayesinde terlemeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bakterilerin oluşmasını engelleyen visko love yatak basınç azaltıcı etkisi ile adeta yer çekimsiz ortamda yatma hissi verir. 

Visco markasına ait tüm yataklar elastik malzemeden üretilmektedir. Kaliteli ve sıra dışı yatakları uygun ödeme koşulları ile sahip olmak isteyen tüketiciler için  http://www.ciftcioglumobilya.net/ bulunuyor. Her anlamda kaliteyi ilk planda tutan Çiftçioğlu Mobilya yaşam alanlarınıza uygun üretimler gerçekleştirerek mutluluğunuza büyük katkı sunuyor. Visko love yataklar aynı zaman satış sonrası sunulan destek ile oldukça farklıdır. Peşin ve taksitli ödeme koşulları ile satılan visko love yataklar müşteri istekleri dikkate alınarak üretilen yataklar olmuştur.

 

Web: http://www.ciftcioglumobilya.net/
Mail adresimiz: [email protected]

Mesai Saatlerimiz

* Hafta içi ve Cumartesi: 09.00 - 20.00
* Pazar günü: 12.00 - 19.00

Merkez Şubemiz

Caferağa mah. Moda Cad. No:15 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 414 94 28
GSM: 0532 223 77 31
Fax: 0216 700 28 08

Şube 1

Caferağa mah. Moda Cad. No:17 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 347 75 75
GSM: 0507 925 67 25
Fax: 0216 700 28 08

Şube 2

Caferağa mah. Moda Cad. No:47 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 414 0 777
GSM: 0533 699 80 65
Fax: 0216 414 07 78

 

Editör: TE Bilişim