Yozgat Müftülüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Hafızlık İcazet Merasiminde bu yılda hafızlığını tamamlayan 12 öğrenci hocalarından icazet alarak hafız olacak. İl Müftülüğü bu yılda hafızlar için icazet merasimi düzenleyerek hafız olacak gençlere icazet verecek kıymetli alimleri Yozgat’ta ağırlayacak.

Hafızlık icazet merasim töreni bugün  Büyük Cami’de okunacak olan hatmi şerif ile start almış olacak. Cuma günü ise Cuma namazından önce Bilal Şahin Camii’nde hafızlık icazet merasimi gerçekleşecek. İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri törenin bu yıl ikincisini düzenleyerek icazet alacak seviyeye gelen hafızlar yetiştirmenin bahtiyarlığını yaşadıklarını ifade ederek, bu manevi ve anlamlı törene tüm Yozgatlı vatandaşları davet etti.

İcazet töreninde Yasef Bal, Ekrem Koca, İbrahim Yorulmaz, Elvada Çetin, Fatih Hoşaf, Nimetullah Kirazlı, Durmuş Çavdar, Orhan Köksal, Ziya Salman, Mikail Bozkır, Abdulhay Acar ve Halit Demir adlı öğrenciler icazet alırken, törene ise hafızlık hocası Muhammed Köksal, Arapça ve fıkıh hocası Şehbender  Eker, hafızlık hazırlık hocası Veysel Kaplan, hafızlık hocası İsmail Yılmaz, hafızlık hazırlık hocası Turan Doğru, talim ve terbiye hocası Said Akbıyık ve yüzüne hocası Neşet Özüm teşrif edecek.

Editör: TE Bilişim