Arslan, Ramazan Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında; “Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzurunu yaşamak istediğimiz bu günlerde dünyada Müslümanlara yönelik yürütülen katliamın acısını yürek yangınını hissediyoruz” dedi.
Arslan; “Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, “Ben’i” “Biz” yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir.
Mübarek Ramazan ayına rağmen Müslümanlar üzerinde yürütülen soykırım, gözyaşı ve katliamla dünya sağır, dilsiz ve olaylardan bihaber kalmıştır. Yürekleri dağlayan bu acılarla bayrama erişmenin huzuru, yerini hüzne dönüştürmüştür.
Bu duygularla idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan ayının her şeyden önce insanlık için barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm Yozgatlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim